Despre Cuplu

Exista oare cuplul ideal ?

Experienta ne arata ca nu exista de fapt un model bine definit.
De ce ?
Daca citim definitia cuvantului « ideal » , constatam ca un « ideal » este « un concept intelectual care are ca sursa imaginatia persoanei ». De asemenea , dictionarul ne informeaza care este contrariul idealului, realitatea !
Deci atunci cand visam la cuplul ideal , de fapt ne indepartam de realitate .

Atunci cand traim o dificultate in relatia noastra, un conflict, neintelegeri, incercam sa gasim un mijloc prin care sa rezolvam problema. In final ajungem sa controlam situatia. Dar pentru cat timp vom reusi sa facem asta?
Problema relationala revine de obicei cu mai multa forta. Trebuie sa existe un motiv pentru care acelasi gen de conflict revine si se repeta fara incetare in viata noastra de cuplu!

Este oare posibil ca mijlocul pe care il folosim sa nu fie eficient?

Acest mini-atelier iti va oferi mijloace diferite. Tu urmeaza sa decizi daca de maine le vei folosi pentru a-ti transforma in bine relatia de cuplu.

Beneficii:

  • Vei descoperi ce inseamna pentru tine cuplul ideal , ramanand in acelasi timp realist.
  • Vei identifica sursa emotiilor care dauneaza relatiei tale de cuplu
  • Vei invata cum sa iti gestionezi relatia
  • Vei invata o tehnica practica si concreta pentru imbunatatirea relatiei
  • Vei invata cum sa te cunosti si sa te descoperi prin intermediul relatiei tale de cuplu

A trai in cuplu este o modalitate extraordinara de a te cunoaste si de a verifica gradul tau de acceptare interioara. Cand iubirea si acceptarea inlocuiesc cautarea separarii, a controlului si a dominarii celuilalt, deschiderea si apropierea se fac cu usurinta, aducand mai multa armonie in viata ta de cuplu.

Inscrie-te-acum

Recommended Posts

Comentariu nou